zaterdag 16 september 2017

Nieuwe focus

Drie dagen geleden behaalde ik mijn diploma Sociaal Werk, met als specialisatie Maatschappelijk Werk. En ik maakte bijna onmiddellijk om een stap te nemen die ik vier jaar geleden niet had gemaakt: ik ga het onderwijs is. Ik destijds besloten dat lesgeven niets voor mij zou zijn. Vier jaar later en ik besef dat maatschappelijk werk mijn ding niet is en ik nog steeds met dat lesgeven in mijn hoofd zit. Dus voor het komende academiejaar ga ik werken zoals ik nog nooit gewerkt heb.

1. Mijn SLO met knallende resultaten beginnen en eindigen en zo mijn pedagogische bevoegdheid te verkrijgen.

2. Via afstandsonderwijs mijn getuigschrift HRM behalen. (omdat het me interesseert en ik in een verre toekomst een eigen zaak wil starten. En omdat ik zoveel vrijstellingen heb bij mijn SLO dat ik anders in een zwart gat ga vallen.)

3. Bloggen! Over onderwijs, opvoeding, recepten, liefde,... alles!

4. Nieuwe energie vinden in mijn relatie. Mijn relatie is erg goed, maar ik wil er meer uithalen en er echt een sprookjesrelatie van maken. Want dat kan!

Zijn dit realistische doelen voor mezelf? Misschien niet 100%. Maar ik ga er wel 100% voor gaan. Want voor het eerst in een lange tijd kijk ik er naar uit om terug les te hebben, nieuwe mensen te leren kennen die ook een passie hebben over het onderwijs! Prachtig!
Ik kijk er naar uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten