about


Wanneer je aan andere mensen moet uitleggen wie je bent vergeet je plots alles wat je ooit leuk gevonden hebt, of je nu wel of geen spruitjes lust en begin je te twijfelen aan de realiteit. Vandaar begin ik met deze veel te grote, artsyfartsy foto van mezelf. Zoals je kan zien is mijn ene oog niet iets groter als het andere, knip ik mijn haar zelf en slaag ik er niet in om recht in de camera te kijken.


Ik ben Isabel. Ik ben 23 jaar maar heb het gevoel dat ik ergens rond de 18 ben blijven steken en nooit echt een volledig functionerende volwassen vrouw ga worden. Maar dat zijn gelukkig zorgen voor over enkele jaren.

Ik woon samen met mijn ouders en kat in een klein dorpje in de Kempen. Deze zomer behaalde ik mijn diploma Sociaal Werk, maar besloot op het allerlaatste moment dat ik misschien toch een carrière in het onderwijs wilde hebben. Dus startte ik met een specifieke lerarenopleiding, iets wat ik echt enorm graag doe. Voor het eerst in een lange tijd had ik dus toch een goede beslissing gemaakt.

Veder luister ik naar de Franse radio, doe ik soms alsof ik in geen Nederlands/Engels/Frans versta wanneer ik word aangesproken door enge mensen en eet ik gemiddeld 23 keer per week pasta.

Gedachtengespinsel is mijn eigen plaatsje op het internet. Tijdens mijn middelbareschooltijd had ik een (relatief) succesvolle blog, het was mijn hobby en ik deed het enorm graag. Uiteindelijk ben ik gestopt met die blog, omdat één van mijn ex'en niet wilde dat ik mijn leven deelde met jan en alleman. Iets waar ik nog steeds spijt van heb, maar de tijd kunnen we toch niet terugdraaien, dus begon ik maar opnieuw. Na enkele 'mislukte' pogingen ontstond Gedachtengespinsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten